Newsletter

Εγγραφείτε στο News Letter μας για να λαμβάνετε νέα των τμημάτων ιστιοπλοΐας και τις δραστηριότητες μας

Sailing School events - news

Έναρξη νέων τμημάτων

Νέα σειρά μαθημάτων για τμήματα κυβερνητών και refresh group θα ξεκινήσει η σχολή το ΣΚ 18-19/11,σε συνεργασία πάντα με τον ΙΟΒΑΘ.
Παράλληλα θα διεξαχθούν δύο ενημερωτικές συναντήσεις  Δευτέρα 13 και Τετάρτη 15/11 στα γραφεία του ομίλου από 19:00 ως 21:00 για την πληρέστερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο 6974591192

''Πάμε Ιστιοπλοΐα''

''Πάμε ιστιοπλοΐα''...αυτή τη Δευτέρα 23/10 ξεκινάει το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της σχολής,με τετράωρες μεσημεριανές αυτόνομες εξόδους,φρεσκαρίσματος γνώσεων και χειρισμών για τους παλιούς μαθητές μας και γνωριμίας για όσους θέλουν να πάρουν μια πρώτη εικόνα από την πλεύση ενός ιστιοφόρου ανοικτής θαλάσσης!

Περισσότερα...

Έναρξη εκπαιδευτικής περιόδου 2017

Την έναρξη του πρώτου κύκλου της νέας εκπαιδευτικής περιόδου για την ανοικτή θάλασσα στην πόλη του Βόλου προγραμματίζει η himera sailing school σε συνεργασία με τον ΙΟΒΑΘ, την Κυριακή10/9 με τμήματα κυβερνητών και refresh group!

Περισσότερα...

3ήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι

Στην αρχή του φθινοπώρου η himera sailing school προσφέρει την δυνατότητα για ένα refresh εκπαιδευτικό τριήμερο σε Παγασητικό και Β. Εύβοια από Παρασκευή μεσημέρι ως και Κυριακή βράδυ.

Περισσότερα...

free days sailing 2017

Το όγδοο free days sailing διοργανώνει φέτος η himera sailing school,από Τρίτη ως και Πέμπτη 5-7/9.

Περισσότερα...

ΔΙΕΒΑ 2017

Όταν βλέπεις τους άλλους να προετοιμάζονται για τον επόμενο αγώνα(ρεγκάτα) και εσύ ζηλεύεις λίγο...τότε σίγουρα οι προηγούμενες ημέρες που πέρασες στην θάλασσα ήταν πολύ καλές!!!

Εννιά μέρες,2 σκάφη,8 μαθητές,πέντε αγωνιστικές ημέρες και επτά κούρσες,συνέθεσαν το πάνελ της himera sailing school και την συμμετοχή της στην φετινή ΔΙΕΒΑ του ΝΟΑΘ στη Σκόπελο από 7-13/8! 
Περισσότερα...

Έναρξη νέας εκπαιδευτικής σειράς

Την έναρξη νέας σειρά μαθημάτων για την ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης στην πόλη του Βόλου προγραμματίζει η himera sailing school σε συνεργασία με τον ΙΟΒΑΘ, το Σαββατοκύριακο 13-14/5 με τμήματα κυβερνητών,refresh group,skippers group και αγωνιστικής δραστηριότητας.

Περισσότερα...

Άνοιξη 2017

Την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής περιόδου για την ανοικτή θάλασσα στην πόλη του Βόλου προγραμματίζει η himera sailing school σε συνεργασία με τον ΙΟΒΑΘ, το Σαββατοκύριακο 11-12/3 με τμήματα κυβερνητών και refresh group!

Περισσότερα...

3ήμερο refresh group

Η himera sailing school με την ευκαιρία του 3ημέρου της 28ης Οκτωβρίου διοργανώνει ταχύρυθμο refresh group στις Β.Σποράδες!

Περισσότερα...

free days sailing 2016

  Η himera sailing school για 7η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει το free days sailing-γνωριμία με την ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης.

Περισσότερα...

Αρχικη

 

Η himera sailing school ιδρύθηκε το 2010 με έδρα τον Βόλο και αποτελεί την πρώτη ιδιωτική σχολή ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης στην κεντρική Ελλάδα και μία από τις ελάχιστες, ιδιωτικές σχολές σε όλη την επικράτεια. Αναγνωρισμένη από την ΓΓΑ με αριθμό αδείας 3-3-2010, πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις που ορίζει o αθλητικός νόμος ( Π.Δ 219/2006) και ως εκ τούτου τα πτυχία που χορηγεί είναι αναγνωρισμένα τόσο στην Ελληνική επικράτεια, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

 

Η σχολή που ως κύριο στόχο έχει την εκπαίδευση νέων ιστιοπλόων και την μύηση αυτών στην ναυτική τέχνη, έχει καταφέρει να προσελκύσει τον μεγαλύτερο αριθμό μαθητών από το 2010 και μετά στην ευρύτερη περιφέρεια μας, δημιουργώντας μια δυναμική και ζωντανή ιστιοπλοϊκή κοινότητα. Σκοπός της σχολής πέραν της εκπαίδευσης είναι η παρουσίαση της πολυεπίπεδης δραστηριότητας που χαρακτηρίζει την ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης. Έτσι αποφοιτήσαντες μαθητές μας είναι πλέον ιδιοκτήτες σκαφών( επαγγελματικών και ιδιωτικών), ασχολούνται επαγγελματικά με την ανοικτή θάλασσα ως skippers και αποτελούν πληρώματα σε αγωνιστικών σκαφών.

Στόχος της σχολής επίσης είναι η προώθηση και γνωστοποίηση στο ευρύ κοινό της ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης, απόδειξη αυτού αποτελεί η εκδήλωση free day sailing που διοργανώνει η σχολή κάθε χρόνο, δίνοντας την ευκαιρία σε πληθώρα κόσμου να λάβει μια πρώτη εικόνα και γεύση από το σκάφος και τα πανιά σε μια εντελώς δωρεάν εν πλω γνωριμία με αυτά!!

Παράλληλα η σχολή ξεκίνησε μια νέα συνεργασία από την φετινή άνοιξη σε εκπαιδευτικό επίπεδο, με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Βόλου Ανοικτής Θαλάσσης (ΙΟΒΑΘ), τον όμιλο με περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο, παρέχοντας νέες προοπτικές και διευρύνοντας την ιστιοπλοϊκή παρέα της πόλης μας!

Επιπλέον η himera sailing παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης νέων ιδιόκτητων ιστιοπλοϊκών και μηχανοκίνητων σκαφών καθώς και προπονητικές υπηρεσίες τριγώνου, σε ομίλους και ιδιώτες.

 

Καλώς ήρθατε στον γοητευτικό και δυναμικό κόσμο της ανοικτής θάλασσας.....και της himera sailing school !!!

https://www.youtube.com/watch?v=z3phNTbQIhA

 

Ο καιρός στον Βόλο : http://www.weather.gr/gr/gr/kairos_Volos_10.aspx