Newsletter

Εγγραφείτε στο News Letter μας για να λαμβάνετε νέα των τμημάτων ιστιοπλοΐας και τις δραστηριότητες μας

Sailing School events - news

Έναρξη νέων τμημάτων

Νέα σειρά μαθημάτων για τμήματα κυβερνητών και refresh group θα ξεκινήσει η σχολή το ΣΚ 18-19/11,σε συνεργασία πάντα με τον ΙΟΒΑΘ.
Παράλληλα θα διεξαχθούν δύο ενημερωτικές συναντήσεις  Δευτέρα 13 και Τετάρτη 15/11 στα γραφεία του ομίλου από 19:00 ως 21:00 για την πληρέστερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο 6974591192

''Πάμε Ιστιοπλοΐα''

''Πάμε ιστιοπλοΐα''...αυτή τη Δευτέρα 23/10 ξεκινάει το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της σχολής,με τετράωρες μεσημεριανές αυτόνομες εξόδους,φρεσκαρίσματος γνώσεων και χειρισμών για τους παλιούς μαθητές μας και γνωριμίας για όσους θέλουν να πάρουν μια πρώτη εικόνα από την πλεύση ενός ιστιοφόρου ανοικτής θαλάσσης!

Περισσότερα...

Έναρξη εκπαιδευτικής περιόδου 2017

Την έναρξη του πρώτου κύκλου της νέας εκπαιδευτικής περιόδου για την ανοικτή θάλασσα στην πόλη του Βόλου προγραμματίζει η himera sailing school σε συνεργασία με τον ΙΟΒΑΘ, την Κυριακή10/9 με τμήματα κυβερνητών και refresh group!

Περισσότερα...

3ήμερο εκπαιδευτικό ταξίδι

Στην αρχή του φθινοπώρου η himera sailing school προσφέρει την δυνατότητα για ένα refresh εκπαιδευτικό τριήμερο σε Παγασητικό και Β. Εύβοια από Παρασκευή μεσημέρι ως και Κυριακή βράδυ.

Περισσότερα...

free days sailing 2017

Το όγδοο free days sailing διοργανώνει φέτος η himera sailing school,από Τρίτη ως και Πέμπτη 5-7/9.

Περισσότερα...

ΔΙΕΒΑ 2017

Όταν βλέπεις τους άλλους να προετοιμάζονται για τον επόμενο αγώνα(ρεγκάτα) και εσύ ζηλεύεις λίγο...τότε σίγουρα οι προηγούμενες ημέρες που πέρασες στην θάλασσα ήταν πολύ καλές!!!

Εννιά μέρες,2 σκάφη,8 μαθητές,πέντε αγωνιστικές ημέρες και επτά κούρσες,συνέθεσαν το πάνελ της himera sailing school και την συμμετοχή της στην φετινή ΔΙΕΒΑ του ΝΟΑΘ στη Σκόπελο από 7-13/8! 
Περισσότερα...

Έναρξη νέας εκπαιδευτικής σειράς

Την έναρξη νέας σειρά μαθημάτων για την ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης στην πόλη του Βόλου προγραμματίζει η himera sailing school σε συνεργασία με τον ΙΟΒΑΘ, το Σαββατοκύριακο 13-14/5 με τμήματα κυβερνητών,refresh group,skippers group και αγωνιστικής δραστηριότητας.

Περισσότερα...

Άνοιξη 2017

Την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής περιόδου για την ανοικτή θάλασσα στην πόλη του Βόλου προγραμματίζει η himera sailing school σε συνεργασία με τον ΙΟΒΑΘ, το Σαββατοκύριακο 11-12/3 με τμήματα κυβερνητών και refresh group!

Περισσότερα...

3ήμερο refresh group

Η himera sailing school με την ευκαιρία του 3ημέρου της 28ης Οκτωβρίου διοργανώνει ταχύρυθμο refresh group στις Β.Σποράδες!

Περισσότερα...

free days sailing 2016

  Η himera sailing school για 7η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει το free days sailing-γνωριμία με την ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης.

Περισσότερα...

Η Σχολή

Η himera sailing school εδρεύει  στον Βόλο επί της Ξενοφώντος 1   στον 4ο όροφο (στο  κτίριο της εφορίας), λίγα μόλις λεπτά απο τη παραλία της πόλης μας όπου και ελλιμενίζονται τα σκάφη της σχολής. Η αίθουσα των 101 τ.μ περιλαμβάνει τη γραμματεία της σχολής, αίθουσα θεωρητικών  μαθημάτων καθώς  και   30 τ.μ  χώρους υγιεινής  με αποδυτήρια και  wc. Ο  ενιαίος  ωφέλιμος  χώρος των 71 τ.μ επιτρέπει  τη διεξαγωγή ομαδικών παρουσιάσεων πέραν των καθορισμένων τμηματικών θεωρητικών μαθημάτων.

 Η αφορμή για την δημιουργία της himera sailing προήλθε μέσα από την πολυετή   μας ενασχόληση, τόσο σε επαγγελματικό όσο  και σε ψυχαγωγικό επίπεδο με  την ιστιοπλοΐα. Οι ¨παγιωμένες¨ τακτικές εκπαίδευσης, η αναζήτηση των περισσοτέρων μαθητών για ιστιοπλοϊκή διέξοδο μετά το δίπλωμα, αλλά και η πρόθεσή μας για αμιγώς επαγγελματική ενασχόλησση με την εκπαίδευση στο χώρο της ιστιοπλοϊας, μας  οδήγησαν στη ίδρυση της ιδιωτικής σχολής.

  Σκοπός μας δεν  είναι να  προσθέσουμε  απλά  ακόμη  μίας  σχολή ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης στο  ¨χάρτη¨ αλλά να  δημιουργήσουμε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον πολύπλευρο, συνεχές και  ανατροφοδοτούμενο, προσαρμοσμένο τόσο στις ανάγκες όσο και στις απαιτήσεις σας. Η εξέλιξη και στο χώρο της ιστιοπλοΐας απαιτεί  διαρκεί ενημέρωση, προσαρμοστικότητα αλλά και ευελιξία σε όλα τα επίπεδα. Εκτός αυτού η ιστιοπλοΐα δεν σταματά στο ¨δίπλωμα¨, αυτό είναι μόνο η αρχή!!!